Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) má za sebou tři týdny intenzivního zkoušení. Po dlouhých 12 letech se vrátila do muzikálu, a to do představení Vánoční zázrak. Na jevišti se od začátku představení nezastaví a po boku Roberta Urbana se předvede v několika odvážných scénách.

Nechybí tak moment, kdy je po romantické noci před diváky zabalená do prostěradla. Diváci nepřijdou ani o líbačku s kolegou ze seriálů Urbanem nebo o artistický výstup, kdy létá nad jevištěm.

„Mám ráda výzvy, přijde mi, že když je člověk v roli, tak se mu nemůže nic stát, takže když se po mně chce, abych vylezla na stožár, tak tam vylezu, ale sama, jako Lucka, bych tam nevlezla,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která si přípravu nového představení užívala.

Naladila se na vánoční atmosféru, kterou se svou rolí a s diváky bude na jevišti prožívat po celý měsíc. „Už během zkoušení jsme se začali těšit na Vánoce, ty písničky jsou prostě hezké. Doufám, že to budeme hrát i příští rok, protože lidi krásně reagují,“ prozradila zpěvačka s tím, že se na Vánoce těší i se syny.

Bez tradice, kdy píší Ježíškovi o dárky, si tak předvánoční období neumí představit. „Se syny už jsme Ježíškovi psali, máme speciální papír a oni dopis nejen píší, ale i malují, aby to nebylo tak jednoduché, malují samé mobilní telefony,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám