Hlavní obsah
Článek

Okouzlující Lenu Walker (17), pouliční muzikantku, povzbudili fanoušci k tomu, aby se přihlásila do soutěže Miss England. Po dlouhém rozmýšlení se dívka rozhodla zúčastnit se. Probojovala se mnoha koly a teď ji čeká už jen velkolepé finále.

Je to jako příběh o Popelce. Půvabná dívka se rozhodla, že vyjde do ulic Leicesteru se svou kytarou, a pokusí se získat peníze potřebné pro charitu.

Mladá Britka byla překvapena, když jí lidé chválili nejen hudbu, ale hlavně její vzhled a příjemné vystupování.

„Přicházelo ke mně hrozně moc lidí. Líbila se jim má hudba, ale i můj vzhled. Proto jsem se to rozhodla vyzkoušet, ale nic jsem neočekávala,“ říká studentka.

„Vždycky jsem se držela při zemi, nikdy jsem se nehodnotila podle toho, jak vypadám. Ale poté, co mi moje rodina a všichni v okolí řekli, abych se do soutěže přihlásila, kývla jsem,“ dodává Lena.

Lena se do soutěže krásy přihlásila a podařilo se jí probojovat do finálové sestavy, ve které je dvaadvacet dívek z celé Anglie. V souboji o titul královny krásy se střetnou 26. června.

„Je sice povzbuzující, že jsem dokázala porazit více než šedesát dívek, ale ve finále si už tak věřit nebudu,“ prohlásila tmavovláska, která se i v případě výhry chce nadále věnovat charitě.

Reklama

Další články

Načítám