Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Václav Lebeda známý jako Voxel (30) je už trojnásobným tatínkem. Jeho manželka Marie přivedla na svět dceru, která dostala jméno Malène. Doma už mají syny Václava a Jozuu.

„Světe, tohle je naše první malá princezna - Malène Lebedová, neboli Malenka. Je tu teprve pár dnů a už nám mění život, ostatně jako oba naši úžasní synečci Vašík a Jozua. Maminka Maruška to vše krásně zvládla. Jsi úžasná, lásko. Miluju vás všechny,“ rozněžnil se Voxel, jenž byl u porodu své ženy vůbec poprvé.

Malá Malenka se narodila v kroměřížské porodnici. „Opravdu jsme ještě nikdy nezažili tak srdečný, laskavý přístup všech okolo - doktorů, sestřiček. Moc vám děkujeme, že jste nám pomohli k zažití toho nejkrásnějšího porodu, co jsme zažili a já mohl být poprvé u toho,“ nešetřil slovy díků zpěvák.

„Jdeme si užívat ty krásné momenty. Děkujeme za všechna ta milá slova, kterými nás zahrnujete,“ dodal šťastný tatínek, jenž se pochlubil snímky synů, kteří jsou z malé sestřičky celí paf.

Zpěvák loni s velkým mediálním ohlasem oznámil, že si s manželkou dali vzájemně volnost a rozhodli se pro soužití na bázi polyamorie. Během období, kdy to praktikovali, ale poznali, že tahle forma vztahu není pro ně. A jak je vidět, návrat k monogamii oslavili evidentně ve velkém.

Reklama

Další články

Načítám