Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Landovský (†78), který se poslední dobou potýká se zdravotními potížemi, ačkoli se dušoval, že před filmovou kameru už se nepostaví, teď přijal roli ve třetím pokračování filmu Tomáše Magnuska Bastardi 3.

„Lanďák“ si ovšem nemusí dělat starosti s učením scénáře. Ve své roli dědečka totiž neřekne jediné slovo. I přesto za jeden natáčecí den, který ho čeká, vyinkasuje podle informací Blesku dvacet tisíc korun. To je také důvod, proč roli přijal. Svěřil se totiž, že potřebuje každou korunu.

„Pevně věříme, že pan Landovský uspěje. Ta role, byť malinká, je pro něho jak ušitá,“ řekl produkční Michal Milbauer, který dodal, že pro jistotu mají náhradníka.

O Landovského velmi stáli, takže mu připravili velmi zajímavé podmínky. Honorář dostane i v případě, že svou roli neodehraje a zajištěný má i skvělý servis. „Přijedu pro něho den před natáčením. Sbalím ho se všemi jeho prášky a inzuliny, odvezu do hotelu, kde přespí a ráno se pořádně pod dozorem nasnídá a pojede na plac,“ řekl Milbauer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám