Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hana Zagorová (†75), kterou její bývalý manažer Evžen Mirošovský veřejně obvinil ze zpronevěry, teď vrací úder. Podle ní nedluží ona jemu, nýbrž přesně naopak - on jí.

Mirošovský Zagorovou obvinil, že mu zpronevěřila šaty za několik desítek tisíc korun a navíc ho prý připravila o téměř milión korun. „Paní Zagorová má ve svém šatníku moje šaty od paní Kovaříkové a nehodlá je vrátit do mé skříně,“ stěžoval si Mirošovský.

Takové obvinění si ovšem „Hanička Písnička“ nenechala líbit. „Je to celé nesmysl. Řeknu vám, jak je to doopravdy. Všechno jsou to zhrzené bláboly mého bývalého road manažera, kterého jsem vyhodila kvůli psychické labilitě a problémům s alkoholem,“ řekla Aha!.

A uvedla, že nikoli ona jemu, ale Mirošovský jí dluží peníze. „Mimochodem, to on mi dluží peníze. Nepředal mi honorář za mnou odzpívané vystoupení v Kladně, který převzal od pořadatelů,“ uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám