Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uvedení nového snímku A pak přišla láska jednoznačně ovládla Pavla Tomicová (61), která se po čase opět objevila ve společnosti. Vedle ní na červeném koberci zářila její mladší kolegyně. Eliška Soukupová byla ve svém blyštivém modelu opravdu k nepřehlédnutí.

Extravagantní model předvedla mladá umělkyně se vší parádou. Na tmavě modré body oblékla průhledný overal, ve kterém dala nahlédnout do svého klínu. Celý model doplnila fialovým pláštěm upevněným na korzet, který spíše než společenské šaty připomínat filmový kostým.

Eliška Soukupová je v českém filmu novou tváří a snímek o palčivém tématu nejen české společnosti, šarlatánství a předražené ezoterice bez obsahu, byl jejím druhým filmem „Už na první štábové schůzce mi bylo jasné, že tenhle film bude fungovat. Točit improvizovaný snímek je velká výzva, ale když získáte důvěru v kolektiv, který na něm pracuje, jde to samo. Je to hrozné klišé, ale my jsme tenhle film vážně spíš žili, než natáčeli,“ svěřila se mladá herečka, která se objevila také v seriálu Dobré zprávy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám