Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České hvězdy vzpomínají na Jana Pokorného, stylistu, který včera ukončil svůj život skokem z okna do vnitrobloku domu, kde bydlel. Nemohou tomu uvěřit, ještě den předtím se usmíval na společenské akci a prožíval velkou lásku. Nyní je konec nejen velké lásce, ale také mladému životu a velkému módnímu talentu.

"Honza byl naprosto výjimečný a z mého pohledu nenahraditelný člověk a kamarád. Měl ten nejlepší smysl pro humor a ohromný talent. Jsem vděčná, že jsem mohla být v jeho blízkosti. Nikdy na něj nezapomenu," řekla Super.cz se slzami v očích moderátorka Petra Svoboda (41).

S Pokorným ji pojilo dvacetileté přátelství, společně dokonce také bydleli. Oba začínali ve stejném vydavatelství, Petra jako redaktorka, Jan jako editor dnes již neexistujícího časopisu.

"Nemám slov, takový hodný člověk," napsala na Instagram zpěvačka Leona Machálková (56). V naprostém šoku je také Eva Decastelo (45). "V sobotu jsem ho potkala na jedné akci, kde byl s přítelem. Vypadali moc spokojeně a šťastně. Je to pro mě obrovský šok, je mi to tak líto. Tak mladej, krásnej, talentovanej kluk," dodala pro Super.cz Eva Decastelo.

"Honzíku, vždycky na tebe budu vzpomínat jako na krásnou, čistou duši, talentovanou osobnost a vtipnýho kluka. Ráda jsem s tebou pracovala a trávila čas při zajímavé práci v průběhu téměř 20 let. Věřím, že jsi na lepším místě, než je tento svět! Jednou tam bude každý z nás... Terka a Renda,“ vzkázali Pokornému do nebe Tereza Kerndlová (37) s manželem Reném.

Reklama

Další články

Načítám