Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Jugmannová se po smrti svého manžela Vladimíra Dlouhého objevuje na společenských akcích  jen sporadicky. Výjimku udělala, když s pětiletými dvojčaty Janem a Jiřím vyrazila na program s výcvikem psů, který pro své seriálové hvězdy pořádala TV Nova. A psa má Petra opravdu pořádného.

"Dorotka je kříženec s horským psem, otec je neznámý. A kolik váží? U jednoho veterináře se na váhu nevešla, u dalšího se ručička zastavila na čtyřiapadesáti kilech. To je asi o kilo víc, než mám já," řekla Super.cz subtilní herečka. Přes svoji drobnou postavu ale zvládá nejen obřího psa, ale i bujné synky naprosto s přehledem.

Kluci i fenka ji poslouchají na slovo. "S Dorotkou jsem chodívala na cvičák, to je u tak velkých psů nutné. Mívala jsem podobnou a když umřela, sehnala jsem Dorotku přes kamarádku Janu Janěkovou. Můj požadavek byl, aby to byla fena, kříženka a pořádně velká. Do chvíle, kdy jsem ji poprvé uviděla, jsem netušila, jak bude vypadat. A byla to láska na první pohled. Je krásná, že?," vyprávěla.

Protože je feně šest a půl roku, je jasné, že si ji pořizovala, ještě když žil její manžel. Dorotka byla i u toho, když si Petra s Vladimírem přinesli domů z porodnice svoje kluky. Nikdy na ně ale nežárlila a přes počáteční nedůvěru a opatrné očmuchávání se dokázala s malými raubíři, kteří ji občas potrápí, bez potíží sžít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám