Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes večer se na mistrovství světa ve fotbale utká Brazílie s Kamerunem a mezi diváky bude svému národnímu týmu určitě opět věrně fandit Rafaella Santos (26). Mladší sestra fotbalisty Neymara (30) ho přijela podpořit do Kataru a bezesporu patří mezi nejvíc sexy fanynky.

Rafaella a Neymar jsou si nesmírně blízcí. Poté, co v roce 2017 podepsal smlouvu s klubem Paris Saint-Germain, se za ním do francouzské metropole přestěhovala.

O dva roky dříve si dokonce nechala vytetovat jeho oči na vnitřní stranu levé paže. I Neymar má vytetovaný její obličej na ruce.

Rafaella, která se živí jako influencerka a na Instagramu ji sleduje už 5,7 milionů lidí, je podle všeho aktuálně single. Naposledy byla ve vztahu s fotbalistou Lucasem Limou. Před ním byla spojována s brazilským fotbalistou Gabigolem.

Potetovaná kráska si fandění v Kataru užívá, dokonce se pochlubila vlastním dresem s přezdívkou Rafa a číslem 10, které nosí na dresu i její slavný bratr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám