Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Andrea Kerestešová (39) rozešla s podnikatelem Janem Leitnerem (40), média věštila z křišťálové koule, že se dá brzy dohromady s nějakým vlivným bohatým byznysmenem.

Hvězda seriálu Vyprávěj všem však vytřela zrak, když se bez zbytečných veřejných projevů usadila se začínajícím asistentem režie Jakubem Strangmüllerem (25). S mladým filmařem jim to prý ve společné domácnosti úžasně klape.

„Pokud zrovna nehraju, tak je ze mě domácí hospodyňka. Peru, uklízím a moc ráda pro Jakuba vařím. Myslím, že jsem se dost uklidnila a užívám si domácí pohody," říká slovenská kráska, která se ještě před rokem proháněla společenskou noční scénou jako uragán.

Kerestešová se stala českou tváří značky vlasové kosmetiky, a tak jsme se jí nemohli nezeptat, jestli si ji její Jakub vybral právě kvůli jejím vlasům.

„Moje vlasy miluje, tak jak mě miluje celou," říká Andrea. Půvabnou krásku všichni obdivují kvůli její dokonalé hřívě. Málokdo ví, že se natáčení kultovního retro seriálu podepsalo na kvalitě jejích vlasů.

„Vyprávěj jsme začali točit v roce 2008. Měla jsem dlouhé černé vlasy. Pak se začala neustále měnit jejich délka a barva podle toho, v jakém období se točí a v jakém věku se moje postava zrovna nachází," prozrazuje Andrea v našem video rozhovoru.

V páté sérii dostane Kerestešová konečně příčes a tak jí vysvitla jiskřička naděje, že o svou chloubu snad definitivně nepřijde.

Reklama

Další články

Načítám