Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vojta Dyk (38) dělá, co svojí přítelkyni Táně Vilhelmové (45) na očích vidí. Dokonce zrušil na poslední chvíli svoji účast na charitativní akci pro nadaci Naše dítě, kde měl být jednou z hlavních hvězd. Jeho jméno figurovalo na prvním místě i na plakátech polepených po celé zemi. Důvod? Táňa chtěla jet na dovolenou.

Vojta Dyk měl být hlavní hvězdou Barování Sandry Novákové (42) v pražské Lucerně. Celý výtěžek z akce, kde se sešlo na 150 umělců se Sandra rozhodla věnovat nadaci Naše dítě. Všichni účinkující tak vystoupili bez nároku na honorář a všichni nabídku s nadšením přijali.

"Když jsem se rozhodla dělat Barování ve velkém a pro charitu, všichni oslovení umělci byli nadšeni. Nikdo mi nedal košem," řekla Novinkám Nováková. Nadšený byl zpočátku i jeden z nejpopulárnějších zpěváků současnosti Vojta Dyk.

Vojta Dyk ale na Barování v Lucerně v pondělí nakonec překvapivě chyběl. "Co na to říct. Vojta mi to asi před dvěmi týdny zrušil. Prý má strašně práce a tento týden měl jediný volný. Chtěli s Táňou jet na dovolenou," řekla Novinkám Nováková, kterou tato zpráva nesmírně zklamala. "Nečekala jsem to," dodala.

Reklama

Další články

Načítám