Hlavní obsah
Článek

V domě zpěvačky Dary Rolins (51) v Tuchoměřicích došlo v úterý okolo desáté večerní k potyčce dvou mužů. Podle Blesku měl jedním z aktérů být sám Pavel Nedvěd (51), který měl bránit dům před vetřelcem.

"V Tuchoměřicích v úterý před desátou hodinou večerní byli policisté povoláni k napadení mezi dvěma muži. Momentálně prověřujeme veškeré okolnosti a vedeme výslechy," řekla Super.cz mluvčí Policie ČR Michaela Richterová.

„Čas výjezdu 22:05. V Tuchoměřicích jsme ošetřili muže (ročník 1992) s povrchovým poraněním hlavy a pohmožděným ramenem. Po ošetření byl převezen do motolské nemocnice,“ uvedla záchranná služba. Nedvěd ani Rolins věc zatím nekomentovali.

Je pravda, že toho Nedvěd nemá v poslední době málo. Koncem listopadu také vyšlo najevo, že se po dvanácti letech loučí s Juventusem Turín. Nedvěd působil jako viceprezident klubu, nyní na svoji funkci rezignoval. Spolu s Nedvědem skončila i celá správní rada. Podle listu Gazzetta dello Sport je důvodem podezření z falšování účetnictví.

"Jsme partnery v životě, ne v práci. Komentovat jeho pracovní rozhodnutí mi nepřísluší. Z pohledu jeho partnerky můžu jen konstatovat, že nejde o překvapivé či nečekané rozhodnutí. Když odstoupí šéf, jeho vojsko ho celkem přirozeně následuje," řekla Super.cz k věci Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám