Hlavní obsah
Článek

Jednu z posledních premiér letošního roku v Divadle Broadway si nemohly známé tváře nechat ujít. Slavnostní znovuuvedení muzikálu Vánoční zázrak nemělo předem daný dress code, dámy tak ve výběru modelů měly zcela volnou ruku. Příliš kreativity tentokrát ale nepředvedly.

Premiéra muzikálu se tak zahalila do černé. Na červený koberec takřka většina z dam dorazila ve tmavé róbě. Jeden z nejvýraznějších modelů vynesla rapperka a zpěvačka Sharlota Frantinová (27), která na prknech divadla hraje v muzikálu Okno mé lásky. „Chystala jsem se asi pět minut jako vždycky. Líčím se sama i účes zvládám sama. Myslím si, že dokážu vždy spojit eleganci s tím, abych to byla pořád já,“ svěřila se Super.cz.

Nejedno oko zaujal model zpěvačky Michaely Gemrotové (38), dnes už Štikové, která se v představení Vánoční zázrak alternuje s Lucií Vondráčkovou. Oblékla třpytivé minišaty, ve kterých nechala vyniknout své dokonalé nohy.

Do černé se oblékla také Vlaďka Erbová (42), která na premiéru zvolila dlouhou róbu, a to jako jedna z mála. Večerní šaty pak ze šatníku vytáhla i houslistka Markéta Muzikářová, která v temně modrém modelu nechala nahlédnout do svého nadupaného dekoltu. Na další outfity z premiéry se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám