Hlavní obsah
Článek

Jednou z nejvýraznějších tváří nové řady reality show Farmář hledá ženu se stal Jiří Čoček (41). A nejspíš nechtěně! To, že je praktikujícím římským katolíkem, by asi jen tak někoho nepřekvapilo. Ale jeho absolutní strach z náklonnosti k ženám, panictví, žití pod nadvládou příbuzných ženského pohlaví a přežívání v neobyvatelném statku, to už je opravdu síla. Víme o něm vše!

„Čoček je fajn člověk. Pořád pracuje. Nepije, nekouří, ani s ženami nemá žádné zkušenosti. A to se snaží nějakou najít už od revoluce. Zkoušel různé seznamky, ale nikdy to nezašlo dál než k dopisování si. Sám chce mít se ženou styk až po svatbě, i když tvrdí, že jinak tak důsledný katolík není,“ řekli nám sousedé Čočka z vesnice v Oderských vrších.

„Je na něm vidět, že se žen bojí. On není tím lovcem, ale lovnou zvěří. Silně dominantní Simona kolem něj postaví pomyslný plot a konkurentce nedá žádnou příležitost u něj uspět. Ale že by ho dotlačila byť jen k polibku, tomu intimnímu, ne kamarádskému, o tom si může dlouho nechat jen zdát,“ tvrdí zdroj ze štábu. Podle něj se diváci mohou těšit na neskutečně pitoreskní hlášky farmáře. „Má úžasný slovník, jeho výšplechty se určitě proslaví. Jinak je ale jeho nesmělost v jednadvacátém století prakticky k neuvěření,“ myslí si pramen.

Jiří Čoček žije od narození na rozpadlém statku s matkou a sestrou. „Když to natáčeli, mámu měl v nemocnici, tak se tam skoro neobjeví. Ale že to soužití nedělá dobrotu, je jasný. Kluk se možná bojí ženských právě kvůli zkušenosti z domova. Žije v jejich vleku,“ myslí si sousedé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám