Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při focení u ikonické fontány, kterou znáte ze znělky Přátel, ve studiích Warner Bros v LA mělo několik fanoušků opravdovou kliku. Zatímco pózovali na gauči, zpoza něj vyskočila Courteney Cox (59), představitelka Moniky Geller, a vpadla jim do focení.

„Pracuji na něčem u Warner Bros, a tak mě napadlo, že bych mohla překvapit nějaké fanoušky,“ pochlubila se, co chystá, ve videu na Instagramu.

Za nic netušícími fanoušky se pak vynořila a narušila jim každý záběr. Ti to ovšem zjistili, až když se na fotky podívali, a když si herečky konečně všimli, většinou propukli v smích nebo pláč.

Courteney se s totálně zaskočenými fanoušky pak nadšeně vítala a objímala. Nepochlubila se ovšem, jestli ve studiích něco natáčí. Američtí diváci ji aktuálně mohou sledovat s hororovém komediálním seriálu Shining Vale stanice STARZ. Kromě toho se herečka věnuje vlastní značce luxusní drogerie do domácnosti Home Court.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám