Hlavní obsah
Článek

Vídáme ho pravidelně na televizních obrazovkách, ztvárnil hlavní role například v seriálech První republika, ZOO nebo Ordinace v růžové zahradě. Věnuje se stepu, absolvoval Mistrovství ČR v latinskoamerických tancích, moderuje v rádiu a zúčastnil se show Tvoje tvář má známý hlas.

Rodák z Ostravy patří mezi nejobsazovanější herce a právem je idolem všech fanynek. „Tato fotka vznikla v době, kdy jsem chodil do školky, jsou mi na ní tak tři nebo čtyři roky,“ sdělil pro Super.cz Robert Urban (37).

K hudbě a k umění měl Robert vztah již od dětství. Absolvent hudebně dramatického oboru na Janáčkově konzervatoři v Ostravě má na svém kontě také nespočet muzikálových rolí. „Aktuálně hraji v Divadle Broadway roli Marka v muzikálu Vánoční zázrak s písněmi Janka Ledeckého. Musím říct, že se sešla skvělá parta a mrzí mě, že budeme hrát jen v prosinci,“ dozvěděli jsme se od herce.

Poprvé se také na jevišti potkal se svou platonickou láskou z dětství Lucií Vondráčkovou. „Na setkání s Luckou jsem se moc těšil, když jsem byl malý kluk, tak jsem ji obdivoval. Nyní mám tu možnost zahrát si s ní a jsem za to moc rád, s Luckou je na jevišti vždy skvělá energie,“ dodal závěrem herec. Obnovená premiéra muzikálu Vánoční zázrak se odehrála v Divadle Broadway včera večer a kromě Roberta Urbana diváci viděli Jakuba Koháka, Naďu Konvalinkovou nebo Bořka Slezáčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám