Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Danny DeVito (77) s dcerou Lucy DeVito (39) zavítali v úterý na slavnostní uvedení nového seriálu Disney+ Willow a vypadali velmi roztomile.

Lucy je nejstarší z hercových tří dětí, které má s manželkou Rheou Perlman (74), s níž se rozešel v roce 2012, poté dal dohromady a znovu rozešel v roce 2017.

Lucy je stejně jako její rodiče herečkou, angažuje se jak na divadle, tak u filmu a v televizi. Na kontě už má desítky projektů. Debutovala ve filmu Listy trávy z roku 2009, ve filmu Hořký život komika si zahrála dceru svého skutečného otce Dannyho a naposledy ji diváci mohli zaznamenat v letos uvedeném dramatu Blondýnka s Anou de Armas o životě Marilyn Monroe.

Herečka, která se 150 cm převyšuje slavného otce o pouhé 3 cm, má mladší sourozence Grace (37) a Jacka (34) a její matka v dubnu přiznala magazínu People, že občas lituje rozchodu s Dannym DeVitem.

„Asi to dopadlo nejlépe, jak mohlo,“ nechala se slyšet. „Občas si přeji, abychom stále byli spolu, protože to byly báječné roky,“ přiznala.

Rhea a Danny se nikdy nerozvedli a stále mají přátelský vztah. „Jsme odloučeni, ale vídáme se často. Pořád jsme rodina. Jsem opravdu šťastná, že jsme s Dannym přečkali špatné období a vybudovali si jiný druh vztahu. Myslím, že se to děje zřídka, ale shodneme se v tolika věcech, že to dávalo smysl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám