Hlavní obsah
Článek

Už za pár měsíců bude stát misska Veronika Chmelířová před oltářem, a tak je právě uprostřed těch nejzběsilejších příprav. Přesto přijela ze Znojma do Prahy jen proto, aby se svlékla před objektivy fotografů do plavek.

„Opravdu se mi toho teď sešlo dost. Připravuji s přítelem svatbu a vedle toho se musím učit do školy, takže časově jsem teď hodně zaneprázdněná. Ale když jsem dostala tuhle nabídku na focení, tak jsem si kvůli tomu klidně udělala cestu ze Znojma až do Prahy,“ popsala Chmelířová své důvody pro pózování pouze v bikinách.

Spolu s dalšími misskami Michaelou Štoudkovou a Terezou Budkovou se totiž stala tváří plavkové sezóny kosmeticko-estetického centra Slim&GO. „S váhou sice problémy nemám, ale nedávno jsem si tady nechala ošetřit radiofrekvencí stehna a boky, protože to skvěle vypnulo kůži a zabraňuje to celulitidě,“ přiznala Chmelířová.

To Míša Štoudková se svou váhou vždy spokojená nebyla. „Jednu dobu jsem s tím měla trochu problémy a přiznávám, že jsem vyhledala odbornou pomoc. Podstoupila jsem bezbolestnou liposukci a byla jsem s výsledkem moc spokojená. Teď se snažím pravidelně cvičit a zdravě jíst, aby se mi problémy s váhou už nevrátily,“ říká Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám