Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželku, topmodelku Báru Podzimkovou, nechal doma, aby uklidila binec po návratu z cest, a sám se vyrazil bavit. Manželství si ale zpěvák Albert Černý pochvaluje, dokonce hrdě nosí i snubní prsten. „On ani bez oleje nebo mýdla sundat nejde. Je hodně těsný,” smál se Albert, když jsme si s ním povídali.

„Po svatbě jsme se uklidnili, užíváme si, že jsme svoji. Je to čím dál lepší,” vyprávěl. Kdo by čekal, že si topmodelka a známý zpěvák užili svatební cestu v luxusním resortu někde v exotice, šeredně by se spletl. „Máme takový druhý domov v Portugalsku, kde máme dodávku předělanou na spaní. Vyrážíme s ní na různá místa, surfujeme,” prozradil, že si nevzal žádnou princezničku, ale holku do nepohody.

Albert se pochlubil, že se oběma daří i po pracovní stránce. Bára byla za modelingem v Londýně, on vydal s kapelou Lake Malawi novou desku. „Naše písnička s Dominikou Haškovou, tedy We Are Domi, byla nejhranější v rádiích, na křest jsme vyprodali klub Roxy. Nestěžuju si,” dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám