Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I po dvou dětech má Andrea Vránová - Kloboučková (30) neuvěřitelně pružnou postavu, které docílila pravidelným cvičením metody pilates. Tu si natolik oblíbila, že se dokonce stala její instruktorkou. Právě v roli cvičitelky nedávno dorazila do Prahy, kde své pověstné čtyřky a pevné tělo ukázala v neuvěřitelných polohách.

Z Teplic, kde s manželem Janem Kloboučkem a dvěma dětmi Aničkou a Jáchymem Andrea žije, přijela bývalá modelka do luxusního pražského hotelu Mandarin Oriental, aby v rámci akce televizní stanice Fine living přítomným hostům ukázala, jak si pomocí pilates udržet bezchybnou postavu. Na karimatce v černém úboru předváděla mnohdy opravdu krkolomné kreace, při nichž se přihlížejícím dámám lačnícím po dokonalém těle tajil dech.

Protože cvičením vyhládne, následoval raut složený pouze ze zdravých dobrot, o který se postaral šéfkuchař „Mandarinu“ Jiří Štift, který vařil mimo jiné na luxusní zaoceánské lodi Queen Elizabeth II, na níž se naučil koktejly, které na akci podával.

Reklama

Další články

Načítám