Hlavní obsah
Článek

Od konce listopadu, kdy předvedla děsivé vystoupení v kasinu kamaráda Pavla Páska, Iveta Bartošová (†48) nevydělala ani korunu. Až teď. Za svou topornou televizní zpověď pro dokument Pravdivý příběh Ivety B., ve které kolikrát neměla k slzám moc daleko, totiž podle našich informací zinkasuje čtyřicet tisíc korun. Pro ženu, která nemá nemocenskou ani žádný jiný příjem, to je jako dar z nebes.

Radost by však byla předčasná. „S paní Bartošovou jsme podepsali smlouvu, na jejímž základě jí ve výplatním termínu na účet pošleme částku čtyřicet tisíc korun,“ řekl nám zdroj z televize Barrandov, která dokument odvysílá v pondělí druhého dubna od 21:20.

I tak se však blíží konečně den, kdy Iveta dostane zase nějakou tu korunu. Otázkou však je, zda ji hned nespolknou věřitelé. Jen za hypotéku domu v Uhříněvsi má měsíčně platit kolem pětatřiceti tisíc korun. Na to však nyní nemá a její ochránce a možná brzy také manžel Josef Rychtář je prý také v dluzích.

Iveta může být ráda, že honorář dostane. Podle našich informací totiž v dokumentu opakuje věci neustále dokola a její projev není úplně dokonalý. Nebylo by divu, kdyby se televize naštvala a nic jí neposlala. To však prý nehrozí.

Reklama

Další články

Načítám