Hlavní obsah
Článek

Josefa Cardu životní elán rozhodně neopouští, a proto hodně lidí nevěří, že v lednu oslaví již 67. narozeniny. Oblíbený herec, komik a dabér energii a vitálnost získává ze cvičení. Díky pandemii už ani nemusí opouštět domov a jezdit někam do fitka. V minulých letech si totiž zřídil domácí posilovnu. „Cvičím, už to není teda to, co bývalo. Člověk stárne, ale jak za covidu byly zavřený fitka, tak jsem si to nechal navézt domů. My máme prostorný barák, tak mi to navezli, a tak cvičím doma,“ svěřil se Josef Super.cz.

Ve společnosti je viděn nejčastěji se svým synem Adamem. Otec se synem spolu rádi tráví čas na kulturních akcích. „My takhle chodíme, syn taky dělá do kultury, takže chce vědět, co se kde děje a co je kde nového," řekl nám na premiéře hry Okupace v pražském Divadle Bez zábradlí.

Na Vánoce herec zůstane doma, nikam jezdit nepotřebuje. „Já navíc hraju a na hory nejezdím, tam mi je zima, to pro mě není. A že bych jel někam za teplem? To bych rád, ale na to zas nemám tolik času,“ doplnil v rozhovoru Josef Carda.

Reklama

Další články

Načítám