Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní reality show Farmář hledá ženu není asi zas až tak reálná, jak by měla být. Jak se nám totiž podařilo zjistit, minimálně Honza Pokorný (47) alias Indián, který se nedávno oženil a jenž měl v týmu adeptek na manželství i tragicky zesnulou Olí, prý není v pořadu na základě konkursu. Zaříkávače koní totiž měl do show dosadit dramaturg televize. A v souvislosti s ním se mluví i o Lence, s kterou Indián randí.

„Že bych doufal, že tam najdu ženskou, to ne. Oslovil mě primácký scenárista Ivan Rössler. Točil jsem s ním totiž už pořad Hádej, kdo jsem. Chtěli mě sami, protože už věděli, že jsem komediant. Předtím jsem pro Primu natáčel také pořad Hledá se táta a máma, navíc jsem hrál v mnoha reklamách a tak podobně. Potřebovali mě, protože farmářů mají strašně málo. Sehnat farmáře, který je svobodný a chce jít do reality show, je totiž hrozně těžké,“ potvrzuje Indián.

Ten za Farmáře nedostal ani halíř. A kromě Lenky, jež si přišla na čtyři tisíce korun, nedostaly nic ani „jeho ženy“. Přitom jim prý produkce slibovala původně padesát tisíc korun plus uhrazení všech nákladů.

„Lenka je kamarádka a sousedka Rösslera, tak tam byla nasazená Primou,“ tvrdí Honza. Jenže dramaturg Farmáře to popírá. „Jde o nedorozumění. Všichni museli projít konkursem. Honzu jsem znal, to ano, ale do pořadu jsem nastoupil až ve chvíli, kdy už byl v užším výběru. A s Lenkou jsme si povídali, že máme blízko sebe chalupu. Z toho mohla vzniknout fáma, že jsme přátelé. Před natáčením ani po něm jsem ji neviděl,“ dušuje se Rössler. Proč by ale Indián lhal?

Každopádně Honza Pokorný není v showbyznysu žádným nováčkem. Byl k vidění například v reklamě na džínsy. „Čeká mě casting na mobilního operátora, osmadvacátého března mám začít natáčet francouzský film z cirkusového prostředí. Honorář, který za to dostanu, půjde jako vždy na nemocné děti. Pro peníze to nedělám, baví mě to,“ dodává Indián.

Reklama

Další články

Načítám