Hlavní obsah
Článek

Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová (40) ve čtvrtek slaví narozeniny. Super.cz prozradila, že žádná velká oslava 39. narozenin se konat nebude. "Bude lehká véča s nejbližšími," řekla Super.cz s tím, že ani velká oslava 40. narozenin za rok nebude.

"Ten den budu dělat, jako když se nic nestalo," řekla Super.cz se smíchem Průšová na finále své talentové soutěže Sluníčko roku.

Průšová prozradila, že mají v rodině nové miminko, půlroční štěně rotvajlera. A je to prý hodně náročné. Dokonce kvůli ní budou doma jiné svátky a nebude se pořizovat ani vánoční stromeček.

"Máme půlroční štěňátko, které má asi ADHD. Milujeme ji, ale je hodně divoká. Je svéhlavá, máme třetí rotvajlerku, tak už myslím dokážeme poznat povahu, bude to s ní i do budoucna hodně náročné. Je zlatá, hodná, ale bude živá," vysvětluje Průšová.

"Je to demoliční četa, letos ani nebude stromeček. Nejde to, poprvé budeme bez stromečku. Obvykle jsme zdobili na mé narozeniny stromek, ale letos kvůli psovi ne," dodala bývalá královna krásy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám