Hlavní obsah
Článek

Šlo o jednu z jejích nejvýraznějších rolí, která mezi diváky rezonuje i 20 let po natočení filmu. Hlavní ženskou postavu v dnes už kultovní Lásce nebeské ztvárnila Martine McCutcheon. Zahrála si Natalii, pracovnici v domácnosti fešného britského premiéra Davida.

Prostořeké brunetce, která byla tak trochu smolařkou, a to nejen ve vztazích, diváci vždy fandili. A protože jde o vánoční příběh, nemůže to skončit jinak než happy endem. Ten její se odehrál na pódiu před zraky zaplněného sálu na školní vánoční besídce.

Právě tam došlo k vášnivému polibku s filmovým ministerským předsedou Davidem, kterého si zahrál Hugh Grant. Herečka nyní, při příležitosti dvacátého výročí natočení snímku, prozradila, že pusa byla pro mnohé přihlížející obrovským překvapením.

V pořadu The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later Martine uvedla, že v publiku byli „běžní lidé, kteří neměli tušení, že uvidí, jak Hugh Grant líbá nějakou holku“. „Když se pak poprvé rozhrnula opona a uviděli nás se líbat, byli v šoku. Jejich reakce byla jednoduše úžasná, bylo to přímo magické,“ vzpomínala McCutcheon na atmosféru, která finále příběhu naplňovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám