Hlavní obsah
Článek

Chcete vědět, které slavné filmové milenky nejslavnějšího agenta světa Jamese Bonda se svlékly před kamerou? Díky Super.cz se můžete podívat na sexy Bond girls, které se rozhodly před kamerou odhodit zábrany...

Nahou bylo možné spatřit již historicky první a legendární Bond girl Ursulu Andress (76). Ta se v roce 1962 stala agentovou milenkou v bondovce Dr. No. S nahotou neměla problém, kromě pózování pro Playboy se v rouše Evině ukázala také ve filmu L’Infermiera.

Svlečená byla také Honor Blackman, která se objevila v roli Pussy Galore po boku Seana Conneryho v bondovce z roku 1964 Goldfinger. Dnes šestaosmdesátiletá herečka se v roce 1968 odhodlala natočit na tu dobu dost odvážnou scénu ve filmu Boj o Řím I., kde se nahá koupe v římských lázních.

Herečka Jane Seymour (61) u nás známá především jako Doktorka Quinnová, se stala součástí bondovky Žít a nechat zemřít z roku 1973 s Rogerem Moorem v roli agenta 007. Své tělo pak předvedla ve španělském dramatu El Túnel z roku 1987.

Bond girl v Muži se zlatou zbraní z roku 1974 ztvárnila švédská herečka a zpěvačka Britt Ekland (69) s Rogerem Moorem. Svlečenou ji diváci mohli spatřit v kultovním hororu z roku 1973 The Wicker Mam.

Hned dvakrát se stala Bondovou múzou další švédská kráska Maud Adams (67). Objevila se v Muži se zlatou zbraní a v Chobotničce z roku 1983. Oblečení ve sprše pak odhodila pro thriller z roku 1981 s názvem Tattoo.

Další nestydatou Bond girl se stala Barbara Bach (64) - Bond girl z roku 1977. Tehdy si zahrála s Rogerem Moorem ve Špionovi, který mě miloval. Manželka bývalého ‚brouka‘ Ringo Starra následně odhodila zábrany i oblečení ve válečném dramatu Oddíl 10 z Navarone.

Hvězda bondovky s Piercem Brosnanem Zítřek nikdy neumírá z roku 1994 Teri Hatcher (47) se rovněž odhodlala k nahým scénám. Stalo se tak v o rok dříve natočeném snímku Studený pohled.

Francouzská kráska Sophie Marceau (45), jež byla ozdobou filmu z roku 1999 Jeden svět nestačí s Piercem Brosnanem v hlavní roli, měla v té době také za sebou nějaké ty lechtivější role. Například ve filmu Descent Into Hell z roku 1986.

Poslední filmovou milenkou nejslavnějšího agenta světa Jamese Bonda, která předvedla své přednosti, je Halle Berry. Ta si zahrála v díle Dnes neumírej z roku 2002 a své poprsí o rok dříve předvedla v akčním snímku Swordfish: Operace Hacker.

Reklama

Další články

Načítám