Hlavní obsah
Článek

Přesný dress code sice nebyl na párty, která probíhala v jednom z Křižíkových pavilonů na pražském Výstavišti, udán, ale většina hostů se trefila do stejné barevnosti a večer doplněný řadou high tech vychytávek a také křtem videoklipu, se nesl převážně v černobílé.

Výjimkou byla zpěvačka kapely MYDY Žofie Dařbujánová, která prostory rozzářila nejen svými ohnivými vlasy, ale také fialovým kabátkem s flitry, jímž doplnila sexy šatičky a síťované punčochy. V kratinkém topu se stříbrnými třásněmi, v němž předvedla své ploché bříško, se blýskla modelka Natálie Jirásková (19). Sladil se s ní i partner, zpěvák Adam Mišík (26).

Do stejných barev šly i další páry Terezie Kovalová (34) a Vítězslav Bečka nebo zpěvačka Debbi s manželem Tomášem Pchálkem. Na poslední chvíli si prý koupil zebří košili zpěvák Martin Schreiner, aby na Glo párty dobře reprezentoval. Zato zpěvačka Elizabeth Kopecká (29), kterou také známe díky SuperStar, jako by přišla na úplně jiný večírek. Její model, na který se můžete podívat v naší fotogalerii, byl totálně mimo mísu.

Reklama

Další články

Načítám