Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejvýraznější soutěžící z reality show Farmář hledá ženu II Honza Pokorný (47), kterému se pro jeho zjev přezdívá Indián, se nedávno počtvrté oženil. A se svou manželkou, produkční Radkou Abtovou (44), která se vdávala bez kalhotek, hned vyrazil na svatební cestu. „Byli jsme ve Francii, ale projeli jsme dohromady čtyři země,“ řekl nám Honza. Podívejte se do fotogalerie na snímky z jejich putování.

Honza si z nabízených žen ve Farmáři žádnou nevybral, ani Olí, která nedávno spáchala sebevraždu, a za svou již čtvrtou ženu pojal praneteř zakladatele Mc Donald’s. „Svatební noc jsme strávili v Paříži pod Eiffelovkou. Vzali jsme děti a jeli jsme,“ říká Honza. Stavil se ale i v Německu a Itálii. Manželství si nemůže vynachválit.

„S Renatou jsme se poznali před třemi lety přes seznamku. Ona byla z podnikatelského světa, já z toho gumákového. Říkali jsme si, že to nejde dohromady. Věděli jsme o sobě všechno, ale přeskočilo to mezi námi až po natáčení Farmáře, když jsme spolu strávili romantický víkend v Praze. Je úžasná. Skvěle se doplňujeme, od rána do večera se spolu něčemu smějeme. Ale děsně mě štve tím, jak je chytrá. Sám se nepovažuju za blbce, mám IQ 136, ale na svou paní ani náhodou nemám,“ řekl Super.cz se smíchem Honza.

Odmítá ale spekulace, že by se svatbou podvedl Primu. Média uváděla, že televizi o sňatku neinformoval. „Než jsme se vzali, nabídli jsme produkci, že si to může natočit. Ale netvářila se, že by ji to zajímalo. Nemají totiž ještě podepsanou třetí řadu Farmáře, a tak by to pro ně mělo smysl točit jen ve chvíli, kdy by měli jistotu, že novou řadu začnou naším sňatkem,“ uvedl Pokorný.

Toho již osmého dubna čeká účast na dalším ročníku dostihu na dřevěných koních Medela Cup v pražské Chuchli. „Poběžím vedle Hanychové a dalších celebrit. Bude to legrace. Jsem šoumen, takové věci mám rád,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám