Hlavní obsah
Článek

Snad každá řada soutěže, kde tančí slavní, má alespoň jednoho účastníka, který sice neoslňuje svým pohybovým uměním, ale o to sympatičtější je porotě i publiku. Zdá se, že letos tuto roli v americké verzi Dancing with the Stars zastala česká legendární tenistka a 59násobná grandslamová vítězka Martina Navrátilová (55). Jestli se zdálo, že foxtrot z minulého týdne byl trochu nad její síly, pondělní jive dopadl ještě o něco hůře. Tenistka však šokovala hlavně svým odvážným kostýmem!

Kdo čekal, že Martina Navrátilová už více než minule překvapit nedokáže, hluboce se mýlil. Poté, co se slavná tenistka, libující si celý život ve sportovním oblečení, oblékla do večerních šatů, tentokrát všem vyrazila dech ještě více. Jejím tanečním kostýmem se totiž stala pouze černá podprsenka a top s tak velkými oky, že byl spíše pro efekt, ale rozhodně nic neskrýval. Červené volánové kalhoty ležérnost modelu už jen doplňovaly.

Martina, která se netají svou lesbickou orientací, překvapila hned na začátku svého vystoupení, když si stoupla za jednoho z porotců Lena Goodmana (67) a beze studu jej osahala a políbila na tvář. Tato neobvyklá akce však trochu rozhodila nejen jeho, ale i samotnou Martinu, která se pak několik vteřin nemohla vůbec ‚chytit‘ do tanečních kroků svého tanečního partnera Tonyho Dovolaniho.

Ačkoli se naše nejslavnější tenistka tanečně zatím moc nelepší, o to větší sympatie všech si získává a je klidně možné, že se dostane až do finále. Lidé totiž s ‚prkennými‘ soutěžícími soucítí. Navrátilová nakonec od porotců i přes jejich milá slova získala pouhých 17 bodů, což bylo nejméně ze všech tanečních párů.

Reklama

Další články

Načítám