Hlavní obsah
Článek

Pavel Nedvěd (51) se po dvanácti letech loučí s Juventusem Turín. Nedvěd působil jako viceprezident klubu, nyní na svoji funkci rezignoval. Spolu s Nedvědem skončila i celá správní rada. Podle listu Gazzetta dello Sport je důvodem podezření z falšování účetnictví.

Itálie byla dlouhá léta Nedvědovým domovem, spolu s partnerkou Darou Rolins zde dokonce nedávno zainvestovali do luxusního pozemku v přepočtu za zhruba 24 milionů korun, který se nachází u malebného italského jezera Maggiore. Právě zde plánují stavět hnízdečko lásky.

Dara Rolins (51) pro Super.cz konec partnera v Juventusu okomentovala. "Jsme partnery v životě, ne v práci. Komentovat jeho pracovní rozhodnutí mi nepřísluší. Z pohledu jeho partnerky můžu jen konstatovat, že nejde o překvapivé či nečekané rozhodnutí. Když odstoupí šéf, jeho vojsko ho celkem přirozeně následuje," řekla Super.cz Dara.

"Jak se říká: když něco končí, něco jiného začíná, aneb všechno zlé je k něčemu dobré. Nejde o žádnou tragédii, jen přirozený vývoj věcí. Z pochopitelných důvodů bude Juve v Pavlově srdci navždy, jde o dvacetiletý vztah, hromadu vítězství, titulů. Je myslím naivní domnívat se, že tím krom jedné velkolepé éry něco končí," míní zpěvačka. Dara zároveň dodala, že domovem jejího partnera bude i nadále Itálie a úplný návrat do Čech tak v plánu není.

Pracovní nabídky prý už má Nedvěd na stole. "Pro nás se nic nemění. Jeho domov je nadále v Itálii stejně jako tady, v Praze s námi. A pracovních nabídek má už teď hromadu, takže je jen na něm, kde a kterým světovým směrem eventuálně upře svou pozornost. Nic nás netlačí, neomezuje, jdeme dál. Prostě život," uzavřela Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám