Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kudrnatá Annie McElvein z Queenstownu na Novém Zélandu se rozhodla pro změnu účesu. Nechala si ostříhat ofinu a k jejímu úžasu teď vypadá jako Frodo Pytlík z Pána prstenů.

S tím sice nepočítala, ale prý jí nevadí, že vypadá jinak. O svou fotku s podobiznou herce Elijaha Wooda v jeho nejslavnější roli se podělila na sociální síti a hned se z ní stal virál. Fanoušci dávají Annie za pravdu, že skutečně vypadá jako Frodo.

„O tohle jsem se neprosila, ale nevadí mi to. Jsem velkou fanynkou Pána prstenů, a když jsem se viděla, nadchlo mě to,“ přiznala.

Na TikToku, kde její video zhlédlo už přes 8 milionů lidí, jí dokonce sledující říkají, že by mohla být Frodovým dvojčetem, a přejí Annie, aby její příspěvky upoutaly hercovu pozornost.

Ta by se s Woodem jednou ráda setkala. „Když říkám, že jsem největší fanynkou Pána prstenů, myslím to vážně. Můžu strávit hodiny sledováním videí na YouTube. Na večírcích nemluvím o ničem jiném. Doufám, že si Elijah všimne mého vzhledu a třeba se bude chtít potkat. Bylo by to hezké,“ dodala nadšenkyně do tolkienovské série.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám