Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulace o tom, že se zpěvák Petr Kolář (56), který patří mezi nejpopulárnější umělce v zemi, rozvádí se svou manželkou Zuzanou, se objevují již nějakou dobu. Nyní se ukázalo, že jsou skutečně pravdivé. Za vším podle všeho stojí odhalená Kolářova nevěra.

„Po sedmi šťastných letech zamilovaného a fungujícího manželství jsme se společně dohodli na rozchodu. I když se navzájem respektujeme, tak v našem vztahu však došlo k odcizení. Náš rozvod se ubírá pokojnou cestou vzájemné dohody, v níž jako nejvyšší prioritu zohledňujeme zájem našich dětí,“ přiznal Super.cz Kolář.

Ten také uvedl, že rozvod je rozhodnutím jeho manželky. „Bylo a je mi z toho smutno, když ráno vstávám a když večer usínám, musím na to samozřejmě myslet. Vím, že jsem udělal chybu, přiznal jsem se a omluvil se. Celou dobu jsem doufal a snažil se udělat vše proto, abychom zůstali spolu a udrželi manželství hlavně kvůli dětem. Nicméně bylo to rozhodnutí mé ženy, které se snažím respektovat a podřídit se,“ říká Kolář. Ten má se Zuzanou dva syny.

Nedávno se objevily zprávy, že skutečným důvodem rozvodu je skutečnost, že si Zuzana našla nového partnera. „Jsem dost překvapený tím, co se píše. Nikdy jsem toho pána, o kterém je řeč, v minulosti neviděl a ani ho neznám. Ženě jsem věřil, když jsem se jí napřímo zeptal, řekla mi, že nemá nikoho, s kým by měla nějaký trvalejší vztah, a dál jsem nepátral. Takže zjištění některých médií, že má vztah, mě dost překvapilo,“ uzavřel pro Super.cz Kolář.

Zpěvák se podle svých slov nyní bude soustředit na výchovu svých dětí, sport a také na svou hudební kariéru. Aktuálně nasazuje svůj nový singl nazvaný Čas nás naučí. Jak se zdá, tak Petra Koláře už i dost naučil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám