Hlavní obsah
Článek

Svoji lásku zpečetili svatbou. Zatím ale pouze nanečisto. Pár, který se poznal díky reality show MasterChef, bývalý Muž roku Vojtěch Urban a půvabná Betty Minaříková, kterou můžete na rozdíl od jejího partnera stále vídat na obrazovce, se fotili jako ženich a nevěsta.

"Úředně platná svatba není, ale moc jsme si to oba užili. Když jsme byli osloveni penzionem Na Kmíně a koordinátorkou Svatby s Terezou, jestli bychom s nimi jako pár nechtěli nafotit zimní svatební editorial, ta myšlenka se nám tak zalíbila, že jsme do toho šli a vyzkoušeli si to nanečisto," řekl Super.cz Vojta.

Jak už nám Vojta svěřil předtím, Betty pokládá za ženu svého života a rád by s ní v budoucnu založil rodinu. Svatby se tedy neobává a v roli ženicha se cítil skvěle. "S tou opravdovou svatbou je míček na mojí straně, takže za sebe mohu říct, že to rozhodně plánuju," prozradil.

"Já se jako fanda lásky rád dojímám na jakékoliv svatbě, ale stát tam a čekat, až mi Betty zezadu zaklepe na rameno, bylo něco úžasného, protože i když to bylo jen focení, tak jsem ji stejně před samotným "obřadem" neviděl. Ten den jsme si užili včetně hostiny a prvního tance," dodal.

Tak snad nedopadne jako jiný bývalý Muž roku Josef Kůrka, který se s přítelkyní Angie Mangombe také fotil ve svatebním, ale vztah jim nevydržel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám