Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I na svůj věk je to vazba, poradil by si s většinou případných útočníků. Jiří Krampol (85) je sice kliďas, ale kdyby mu někdo chtěl ublížit, se zlou by se potázal. Jenže jak tvrdí jeho žena Hana Krampolová (†59), oblíbeného baviče a moderátora, jenž je v posilovně častěji než se svou ženou, v lednu ošklivě znásilnila jakási poletucha. Tak, že se nezmohl na odpor. Víme o tom vše!

Zdálo se, že lednový výstup v bytě Krampolových, při kterém po nějaké té lahvince alkoholu došlo nejdříve na žádosti o sex ve třech a nakonec i k bitce, mají slavní manželé už za sebou. Opak je ale pravdou. Teď hrozí bývalá učitelka Krampolová své protivnici soudem za znásilnění manžela. Nevěříte? Je to tak!

Nedávné vyjádření nové hvězdy Top Staru Hanky pro Super.cz, která nám řekla, že ji tehdy zkopala lesbička, jež ji chtěla do postele, dotyčnou dámu rozčílilo. S Krampolovou se proto pustila do křížku. A jedna druhé vyhrožuje soudy!

„Dělala mi strašné dusno. Přitom je to pravda. Píše mi esemesky, ve kterých mi vyhrožuje, že na mě něco poví. Nevím co, ale nenechám si líbit, aby mi vpadla do rodiny, sexuálně obtěžovala mě i manžela, pak se u nás opila, zmlátila mě a ještě mě vydírala,“ zlobí se Hanka. Jana Szábová jí prý sprostě nadává. „Navíc mi vyhrožuje, že to obrátí, že to já jsem ji sexuálně obtěžovala a Jirka že ji znásilnil. Přitom jestli někdo někoho znásilnil, udělala to ona mému muži. Dám ji k soudu, protože zašla daleko a neuvědomuje si, že se dopustila trestného činu,“ zuří Krampolová. Co dalšího se o řádění u Krampolových ještě dozvíme?

Reklama

Další články

Načítám