Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dagmar Zázvůrková (41) se ke svému soukromí nikdy příliš nevyjadřovala a vztah s proslulým dirigentem Liborem Peškem nekomentovala. Nyní učinila výjimku a s fanoušky sdílela niterné vyznání. „23. 10. mi odešel rytíř, ale zapomněl napsat kam…,“ píše Dáša.

„Vím, jak moc byl můj Muž oblíbený a uznávaný jako dirigent, ale především jako člověk, a já si nesmírně vážím vašich zpráv, které mi v této době tolik pomáhají,“ napsala zpěvačka.

Dále oznámila, že se nebude konat veřejné rozloučení. „Jelikož si Liborek žádný pohřeb nepřál, rozloučili jsme se s ním v kruhu rodinném a nejbližších přátel na místě, které měl tak rád. Doma,“ uvedla Zázvůrková.

Fanoušky ale jménem rodiny Filipa Peška (syn Libora Peška) a Českého národního symfonického orchestru, jehož byl Pešek šéfdirigentem, pozvala na vzpomínkový koncert. Konat se bude 6. prosince v Obecním domě v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám