Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po pár slunečných dnech se na Česko přihnala opět studená fronta a my tak musíme zapomenout na boty bez ponožek a tenké svetříky. Ovšem ne všichni. Producent František Janeček (79) vezme partnerku Terezu Mátlovou (48) a dceru Emily a vyrážejí na svoji haciendu, kterou mají v Dominikánské republice. Užívat si tropů budou tři týdny.

"Kvůli tomu, že jsme připravovali muzikál Bídníci, jsme se tam letos v zimě vůbec nedostali," vysvětloval producent, jehož partnerka v Bídnících zpívá jednu z hlavních rolí. "Teď bude představení méně, protože o prodloužených víkendech lidé stejně místo do divadla raději vyrazí na chaty a chalupy a budou si brát dovolené. Tak jsme to udělali stejně," dodal. "Bojím se, v jakém stavu to tam najdu, protože najatým silám nemůžete úplně věřit," upřesnil.

Se svými svěřenci a svěřenkyněmi z Bídníků už se před cestou rozloučil. "Dcera Emilka si přála jít na Matějskou pouť a když jsme jí kupovali balónek, tak jsem si vzpomněl na naše holky z company, které jsou moc šikovné, a pořídil jsem jim je pro radost taky," usmíval se spokojeně Janeček.

Reklama

Další články

Načítám