Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda seriálu Pobřežní hlídka a také bývalá modelka Donna D'Errico (54) si nedělá nic z negativních komentářů na svou osobu. Přesto, že před pár lety oslavila padesátku, nebojí se ukázat své tělo oděné jen do sexy spodního prádla.

Donna D'Errico se ve svých čtyřiapadesáti letech ve svém těle cítí skvěle a často se o svůj pocit chce podělit se svými fanoušky. Těch má na Instagramu víc než milion a rádi si prohlédnou Donnu při pózovačkách ve spodním prádle. Našli se ale i tací, kterým odhalování ženy po padesátce přišlo nepatřičné.

Těm ale herečka neustále dokazuje, že věk je skutečně jen číslo. Naposledy si vzala červené saténové spodní prádlo, jehož vrchní část dokázala jen těžko zahalit její vnady. A od svých fanoušků se dočkala hodně lichotivých komentářů. Není divu, když se může pyšnit stejnou postavou, jako když se v devadesátých letech proháněla po pláži v seriálu Pobřežní hlídka.

Reklama

Další články

Načítám