Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chorvatská modelka Ivana Knöll se proslavila i jako nejvýraznější fanynka nedávného mistrovství světa ve fotbale, které se konalo v Kataru. Její odvážné modely v konzervativní muslimské zemi vzbudily hotové pozdvižení.

Ivana Knöll fandila jako o závod a chorvatští fotbalisté nakonec vybojovali bronzovou medaili. Modelka se i díky svému fandění proslavila a nyní má na sociálních sítích 3,5 milionů fanoušků, kteří lační po každé její svůdné fotce. A Ivana se jim umí odvděčit.

V barvách chorvatského národního týmu se producírovala i po New Yorku, v katarské poušti pak pro změnu nafotila sérii žhavých sexy fotek. Fotbalový šampionát se jí tak podařilo skvěle využít ve svůj prospěch.

A jak je vidět, slávu se snaží neustále přiživovat. Naposledy se vyfotila v růžových bikinách na dovolené v Itálii, kde si na ostrově Capri dopřávala relax a pohodu. Jak jí to slušelo, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám