Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmová Saxana je hrdou maminkou i babičkou. Její dcera Bára Vaculíková je své mamince natolik podobná, že jí mnozí říkají, že je doslova mladší já oblíbené herečky a zpěvačky. Petře Černocké (74) dělá radost i její vnučka Olivie Coco, která se věnuje odmalička dabingu a ve svých 11 letech už byla letos nominovaná na dětskou dabingovou cenu roku a Netflix si ji vybral pro svůj hlavní vánoční film Matylda.

Petra měla nedávno narozeniny a její dcera je bude mít v prosinci. Holky se tak rozhodly, že je letos oslaví společně, a to ve velkém. „Obě máme narozeniny na konci roku, takže si neumím představit lepší dárek pod stromeček než společné vystoupení. A abychom tu vánoční atmosféru ještě podtrhly, uspořádaly jsme vánoční koncert přímo na Mikuláše v Malostranské besedě," svěřila herečka své plány.

A na co se těší hlavně fanoušci slavné filmové komedie o čarodějnici Saxaně? Petra Černocká se totiž rozhodla, že letos zazpívá živě s kapelou právě i titulní skladbu legendárního filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám