Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) je už tři měsíce šťastně vdaná za Bena Afflecka (51) a užívá si manželského štěstí. A dalo by se říct, že ho má od svého milého i trochu pojištěné. Na zásnubním prstenu jí totiž slíbil, že už jí neuteče, jako tomu bylo před lety.

Jennifer a Ben spolu poprvé chodili na začátku tohoto tisíciletí. Došlo i na zásnuby, ty ale pár nakonec zrušil. Zpěvačka později prozradila, že jí herec zlomil srdce a že to pro ni bylo jedno z nejhorších životních období. Stará láska ale nerezaví, a tak se umělci dali před časem znovu dohromady a došlo i na další zásnuby.

A teď Jennifer prozradila, že ji okouzlil nejen úchvatný prsten, který jí Ben věnoval. Ale hlavně to, co bylo vyryto uvnitř. Anglicky Not. Going. Anywhere. Česky se dají slova přeložit jako "už nikam neodejdu". Zpěvačka prozradila, že na začátku jejich obnoveného vztahu jí Ben tato slova psal na závěr jejich korespondence, pak je dokonce nechal zvěčnit navždy na prsten.

JLo se tak snad nemusí bát, že by jí herec, který se po jejich tehdejším rozchodu oženil s Jennifer Garner, zplodil s ní tři děti a měl problémy s alkoholem, znovu utekl. A i kdyby chtěl, tak mu Jennifer vždy může ukázat prsten, kterým slíbil, že už to neudělá.

Vydrží podle vás vztah Jennifer a Bena?
ANO
83,7 %
NE
16,3 %
Celkem hlasovalo 5427 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám