Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dodržet dress code pro ni bylo komplikovanější než pro ostatní hosty večírku, kam se měli hosté obléknout ve stylu kabaretu. Celý den rozhodně nemohla Dana Morávková (52) chodit v šatech s peřím nebo síťovaných punčoškách, podvazcích a střevíčcích na vysokém podpatku. Ale vyřešila to a na večírek zapadla.

"Z domova jsem odcházela v jednu, byla jsem ještě jako hlavní host na otevření velké parfumerie. Tak jsem zvolila aspoň flitrované sako. Větší problém jsem měla zaparkovat, a navíc si ještě kvůli tomu, že jsem autem, nemůžu dát ani skleničku," vysvětlovala nám Dana na opulentní vánoční a zároveň narozeninové párty zkrášlovací kliniky, kterou vlastní její kamarádka, jejich děti dokonce chodily na stejné gymnázium.

Když už jsme se dostali k dětem, zajímalo nás, jak se má její syn Petr, který studuje v Anglii. "Přijede je na pár dní o Vánocích, naposledy jsem ho viděla o prázdninách, když měl i brigádu na karlovarském filmovém festivalu. V Anglii tedy brigády nemá, to by nestíhal, ale je šikovný, má stipendium a píše do časopisu. Ale když potřebuje, tak mu samozřejmě pomůžeme. Je to naše jediné dítě," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám