Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už druhé Vánoce bude Zuzana Belohorcová (48) slavit na slunném ostrově Tenerife. Na Kanárských ostrovech, kde nyní s rodinou žije, si aktuálně užívá přítomnosti svých rodičů, se kterými vítala první advent v plavkách a na pláži.

„Užíváme se, už se chystáme zdobit stromeček a dělat výzdobu. Rodiče tady máme do 15. prosince, pak se vrací domů, protože mají novou vnučku od mojí mladší sestry. Ale jsem ráda, že je tady máme a užíváme si s nimi,“ svěřila se Super.cz Zuzana, která v plavkách na pláži předvedla fantastickou postavu.

Krásné počasí si nemůže vynachválit, a na to, že bude Vánoce trávit na pláži, už je zvyklá. „Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším svátkem v roce, užíváme si je s dětmi. Jsme zvyklí na Vánoce v teple, jak jsme byli na Floridě dvanáct let. A i tady druhým rokem na Tenerife," prozradila Zuzana.

Na svátky se domů na rodné Slovensko nechystá, trávit je bude na španělském ostrově. „Nám vyhovuje si dát do oběda pohodu na pláži a večer si udělat pěkný Štědrý večer v kruhu rodiny. Dělám vždy pro známé koňak, také pro paní učitelky ve škole, a také peču rohlíčky, v tom pokračuji i tady,“ dodala moderátorka, která našla na Kanárech svůj druhý domov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám