Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dalším díle pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska jsme byli svědky dechberoucí proměny. Kristíny Zakuciové (22) si doposud nikdo moc nevšímal, ale včera se předvedla v tom nejlepším světle a dokázala, že je silným hráčem.

Během výběru naslepo by si zpěvačku na place kde kdo mohl splést s upracovanou uklízečkou. Jen díky tomu, že ji koučové pouze slyšeli a neviděli, dvaadvacetiletá brunetka postoupila. Ani během zkoušky duetu nevypadala Zakuciová kdovíjak skvěle. Neforemná halenka, neupravené mastné vlasy, absence make-upu a kruhy pod očima. Její špatný vzhled se zrcadlil i v jejím projevu.

„Ty neladíš,“ obořil se na zkoušce na Kristýnu její mentor Pepa Vojtek (58). Do Zakuciové se pustila i její soupeřka Barbora Bláhová: „Když jednou někdo neslyší svůj hlas, tak tu nemá co dělat."

Vojtkovi, Bláhové a všem divákům ale spadla čelist, když uviděli mladičkou rodačku z Košic v ostrém duelu. Na Kristínině vzhledu zapracovali vizážisté a stylisté a hodiny práce se vyplatily. Bylo více než jasné, že nová sexy image se projevila i ve zpěvaččině projevu a ona tak roznesla svou soupeřku na kopytech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám