Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pýcha Chorvatska, vnadná modelka, a především nadšená fotbalová fanynka Ivana Knöll přijela do Kataru podpořit svůj národní tým. Ne že by mu to v utkání s Marokem pomohlo, víc štěstí mu však přinesla při tom nedělním s Kanadou.

Na oba zápasy nicméně oblékla šaty v barvách národní vlajky, za které by klidně mohla skončit v katarském vězení. A protože se v nich hojně fotila přímo na stadionu, a na ulici pro změnu v plavkách, upoutala už dost pozornosti. Mohlo by se tak klidně stát, že katarským orgánům, které vyžadují pro ženy v zemi mnohem konzervativnější garderobu, dojde trpělivost.

Ivaně nepomáhá ani otevřená kritika katarské organizace mistrovství. „Je to katastrofa,“ sdělila britskému deníku The Sun. „Je mi líto lidí, kteří se sem nedostanou kvůli nejhorší organizaci v historii. Můj doprovod nedostal vstupní kartu ani po 20 dnech, přestože má všechny vstupenky na finále,“ postěžovala si.

Ne že by to Ivaně v odvážných outfitech ovšem neslušelo. Ostatně díky svým křivkám, které hojně předvádí na sportovních akcích, proslula a vysloužila si už víc než 700 tisíc sledujících na Instagramu. Kromě fotbalu je také velkou fanynkou NBA nebo Super Bowlu. Pozornost světa prvně upoutala na mistrovství světa ve fotbale v roce 2018.

Reklama

Další články

Načítám