Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Monika Leová (32) se pochlubila rok a půl starou dcerou Miou. I když stále tvrdí, že je především podobná jejímu manželu Martinovi a z ní nemá nic, naše video vás přesvědčí o opaku. Vietnamské kořeny krásné Moniky rozhodně malá dcerka nezapře, co myslíte? Hlasovat můžete v naší anketě níže.

"Všichni říkají, že to je malý Martin, já to sama říkám taky. Ale potěší mě, když mi někdo řekne, že mi je trošičku podobná," řekla Super.cz Monika, která si péči o dceru užívá a věnuje se jí na plný úvazek.

Zpět k moderování se zatím nevrací. "Užívám si to, nikam nespěchám po pracovní stránce. Chci se věnovat jí. Ona je pracovní závazek na celý den. Naplňuje mě to," vysvětluje moderátorka. "Nabídky přicházejí, ale já se asi potřebuju rozkoukat, vypadla jsem z toho a netroufám si na větší moderace."

Nyní se těší na svátky, které dcera Mia bude poprvé více vnímat. "Minulý rok z toho ještě neměla rozum. O to víc se těšíme na ty letošní. Budeme jako rodina spolu, babičky, dědečkové budou kolem ní. Bude to pro nás velký zážitek a pro ni doufám taky," dodala Leová na rozsvícení vánoční zahrady ve Slovanském domě.

Je Mia Monice Leové podobná?
Je to celá Monika
82,7 %
Je podobná manželovi
17,3 %
Celkem hlasovalo 8963 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám