Hlavní obsah
Článek

Rekordmankou ve focení pro tento pánský časopis byla Jana Švandová (76), která se v erotických pózách nechala nafotit ve svých sedmačtyřiceti letech. Její mladší kolegyně Vanda Károlyi letos oslavila padesátku a také se toho nebála. V sexy prádélku předvedla, jakou má postavičku.

"Když tahle nabídka přišla, tak jsem se samozřejmě orosila, ale pak jsem si řekla: Co bych neudělala pro divadlo?! Obětovala jsem se," řekla Super.cz Vanda, která pózovala spolu s kolegyněmi ze hry Padesát odstínů, která se hraje v Divadle Radka Brzobohatého.

Vzhledem k tomu, že byla vždycky hubená, postavu před focením řešit nemusela. "To bych se zbláznila, kdybych si musela odepřít ty větrníčky a ladit figuru. Ostatně mě se líbí, jak se umí nosit třeba Brazilky, které rozhodně hubené nejsou a křivek mají až až. My tady hladovíme a jsou z nás rozklepané vychrtliny. Ženství jde zevnitř," míní herečka.

"Já tedy mindráky nikdy netrpěla, myslím, že mám zdravé sebevědomí. Ale zase mám jiná negativa. Jsem prchlivá, emotivní a dramatická," přiznala Vanda, která už je dlouhou dobu single. "Nikdy mě nikdo nemiloval víc, než já sama sebe. Samotná jsem už šestnáct let spokojená. Nevím, kdo by musel přijít, abych to chtěla změnit," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám