Hlavní obsah
Článek

Roky se profilovala jako zpěvačka. Vzhledem k výchově dvou malých synů to bylo pro Lucii Vondráčkovou (44) časově schůdnější. Letošní podzim je pro ni velkým návratem k herectví a sklízí neskutečné ohlasy.

A to jak za divadelní roli v představení Štěstí, v němž hraje s Hynkem Čermákem, tak za epizodní, ale velmi výrazné role v seriálech. Ať už šlo o Specialisty anebo především o seriál O mě se neboj, kde zastínila i hlavní hrdinku v podání Veroniky Arichtevy (37).

"No někdy ta role sedne jako ulitá. Skvělej režisér, scénář a perfektní spoluhráči," řekla Super.cz Lucka, když vychválila jak Bisera Arichteva, pod jehož režijním vedením hrála, tak Václava Matějovského, který v O mě se neboj ztvárňuje roli právníka, jenž její hrdinku přiměl připustit, že byla v dětství týrána. Slzy, které v seriálu Vondráčková prolila, byly skutečné, detailní záběry kamery na její tvář drsné a neskrývající jedinou vrásku.

Tomu odpovídají i reakce diváků. "Nádherně zahrané, klobouk dolů. Až mi z toho i slzy tekly," napsala Lucii jedna z divaček. "Úplně jsi mě rozbrečela, škoda, že jsi hrála ve smutném díle," píše další. Slova o slzách a emocích, které svým hereckým výkonem v roli vyvolala, v reakcích padla mnohokrát.

"Já když viděla upoutávky, říkala jsem si, že máte epizodní roli, abyste přitáhla diváky. Ale zírala jsem tedy," chválila i divačka, která nebyla původně úplně přesvědčená. "Mám Vás radši jako herečku. Těším se u Vás na nové role," připojila se další. A v to doufáme také, protože Lucka je opravdu jako herečka skvělá.

V čem je Lucie Vondráčková lepší?
Jako herečka
9,2 %
Jako zpěvačka
1,3 %
V obojím je skvělá
76 %
Nemusím ji ani v jednom
13,5 %
Celkem hlasovalo 21674 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám