Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární televizní hlasatel Alexander Hemala (59), který byl v závěru minulého roku ozdobou čtvrté řady populární taneční soutěže StarDance, přijal nabídku na účinkování v novém divadelním představení Studia DVA Soukromý skandál. Tento týden se začal pečlivě připravovat na svou divadelní premiéru, která ho čeká už 19. června.

„ Nad nabídkou zahrát si divadlo s opravdovými profíky jsem přemýšlel přesně tři vteřiny. Řekl jsem si, že mám nejvyšší čas zkusit něco nového,“ prohlásil Hemala na první čtené zkoušce. Příliš velkou trému známý hlasatel a moderátor v jedné osobě zatím nemá. Možná také proto, že si v novém divadelním kuse zahraje roli televizního hlasatele.

„Má role sice není hlavní, ale zase je zásadní. V tomhle představení budu fungovat jako takový posunovač děje. Nad konečnou podobou mé role se s panem režisérem teprve dohadujeme, ale vypadá to, že při svých replikách budu mít na hlavě takovou tu klasickou televizní krabici. Jak to bude vypadat, je mi tedy záhadou,“ směje se Hemala, který nemá strach z toho, že by parodoval sám sebe. Klidně si prý pro potřeby představení nechá obarvit vlasy, aby divákům evokoval svou podobu z let osmdesátých.

V představení Soukromý skandál, které se bude hrát od 19. června v pražském divadle Palace, se bude Alexander Hemala na jevišti potkávat s Kryštofem Hádkem, Evou Holubovou, Marošem Kramárem nebo Kristýnou Fuitovou Novákovou, která se na divadelní prkna vrací po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám