Hlavní obsah
Článek

Že je moderátorka Eva Decastelo (45) ženou, na které spočine se zalíbením zrak každého muže, o tom není sporu. Ale dosud neuveřejněné snímky této neskutečně krásné dvojnásobné maminky překonávají snad všechna očekávání. Podívejte se na luxusní fotky rajcovní moderátorky a herečky, která vypadá líp než v osmnácti!

„Snímky se mnou dělal můj dvorní fotograf Martin Buček. Moc si ho vážím. Vždy mě dokáže dostat do takového stavu, že pak všechny fotky vypadají výtečně. Dokáže ve mně najít to, co bych ani sama nečekala,“ chválí špičkovou práci svého fotografa Evička.

Ta má kromě těchto fotek radost i ze staronové práce. Ještě před pár týdny to vypadalo, že se televize Óčko zbavuje svých nejlepších moderátorů. Zrušila totiž mimo jiné i Evino Stylissimo, pravidelnou půlhodinku o módě. Decastelo za pořad podle našich informací brala směšných deset tisíc měsíčně. Teď se však vrací v plné parádě a i honorář je údajně, dle zdrojů z televize, několikanásobný.

„Tuhle informaci mohu potvrdit. Jsem ráda, že se televize rozhodla obnovit jeden ze svých nejúspěšnějších pořadů. Bude hodně inovován, ale diváci, kteří si ho oblíbili, o nic zajímavého z toho starého nepřijdou,“ raduje se Eva Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám