Hlavní obsah
Článek

Modelka Hana Dědková nezvládla psychický tlak v reality show Love Island. Na kolena ji dostala zpráva, kterou jí doručila do vily televize Nova od jednoho diváka, který ji označil za hloupou. Sesypala se a dva dny probrečela.

"Byla to pro mě emoční horská dráha a byly situace, které jsem nezvládla. Je potřeba se z toho ponaučit a jít dál," řekla Super.cz Hana Dědková. "V normálním prostředí bych to zvládla. Hejty byly i před Love Islandem, ale v den, kdy to přišlo v reality show, už toho bylo na mě moc. Začala jsem mít myšlenky na to, jestli jsem pro Kubu dost dobrá," vysvětlila Dědková, která si ve vile našla partnera Jakuba Vitka, se kterým stále tvoří pár.

"Byl jsem rád, že takový moment přišel. Dá se z toho poučit. Už vím, že emoce potřebuje zpracovávat sama, a chce jen to, abych jí byl oporou a obejmul ji," doplnil Jakub Vitek.

Hanka se i po návratu setkává s drsnými hejty a zprávami. Často je to právě útok na její inteligenci. "Počítala jsem s tím, že hejty přijdou. Když to čtu v mobilu, tak mě to ale tolik nezasáhne. Když mě někdo soudí, neví, jaká jsem, neberu si jeho názor k srdci," dodala kráska z reality show.

Reklama

Další články

Načítám